Men her er settet . konceptet er - DE FØRSTE TRAX fortælling : Jeg var gæst på Radio 100 og skulle spille de trax der betød mest for migi i 90’erne. Det efterlod mig med en lyst til at finde ALLE de trax frem der faktisk var DNA’et til min lyst og kærlighed til DJing. De er her. Ihvertfald dem der hænger bare lidt sammen så man kan lave et set der ikke er HELT skitzo. Alle de her trax var på vinyl, så jeg har saxet og kopieret på samtlige ulovlige måder for at komme i mål med dette set. Det var disco der startede House - det var disco-samples der startede mig… og laaaaangsomt opbyggende deephouse ! Jeg har ikke mixet det jeg har ladet (de fleste) trax være i deres originale bpm. Have fun !!!!

Rope of Dope Presents: Thomas Madvig II (Episode 245)

0,00 DKK

PLAYLIST

HER ER ALLE DE TRAX DER – HVER OG EN – VAR  TIL AT JEG BLEV MERE OG MERE FORELSKET DRØMMEN OM AT FÅ LOV TIL AT SPILLE MUSIK SOM DJ

 

1 : St Germain – Whats new (det her track. jeg var 21 år og jeg drømte jeg om en dag at få lov til at ku spille det her på en klub og alle dansede)

2 : Etienne De Crecy – Prix Choc (Jeg var stadig ikke et sted hvor jeg  som dj ku gøre hvad jeg ville – men denne her uendeligt modige opbygning var med til at definere hvem jeg ville være som DJ)

3: I:Cube – Metamorphic – (en af de første vinyl udgivelser på Versatile records, wow et fucking track der bare tog slut 90-ernes disco house og satte lortet på plads)

4: DJ Sneak – Show me the way (Mens hele producer kloden prøvede at kopiere det som Frankrig og Chicago bare vare født med – og i bedste tilfælde ender med et kedeligt pophit – er det her en fucking lesson i hvordan man laver disco-loop house, med boller ! Har stadig vinylen og ELSKER den.

5. Braxton Holmes – Soul Kiss (WOW her er en af mine første besættelser. Jeg kan ikke få nok at Chicago’s Braxton Holmes og denne er lagt i min bank box med P.E.T beskyttelse. Det er svært idag at forklare hvorfor det her havde den impact på mig . men det havde det bare. Som Roy Davies Jr tracket der kommer senere.. just love them

6 : Bob Sinclair – Disco 2000 selector (Bob’s album “paradise” var bare en af de der 20 albums der bare nailede ALT der var standarden for House og dens udvikling i slut 90’erne. Den person han er idag har intet med det her at gøre-Men den person jeg er når jeg tjener dollars på et firmajob har heller ikke noget med min sjæl at gøre. Så – Bob : bare tak for dit bidrag til housemusikken, jeg ville og kunne ikke have været foruden.)

7 : DJ Q  : We are one (Pludselig i en discoloop verden domineret af Chicago og Paris kommer Glasgow på banen out of fucking nowhere. Med Glasgow Underground Recordings . og her finder jeg DJ Q. Fuck han kan noget. I meget kort tid, som med mange andre der bidrager til denne periode af house musikken – men FUCK hvor han kan noget. Det her track og hele albummet der følger med er blandt de der står på det alter jeg ber’ til hver nat inden jeg skal sove

8 : Roy Davies Jr  – Welcome to the club (Og lige mens man står i sin spæde dj alder og tror man ved alt, kommer Loud drengene og siger “Thomas – mød endnu en af dem der – som Sneak og Glenn Underground (to name a few) er THE dna” – det her track er gud. nuff said

10 : Kerri Chandler – In my system (Er der noget der for mig er det ULTIMATIVE house track er det denne her. Det var Nima Gorji der lærte mig den – vi havde den vildeste tid sammen fra -99 – 2003 hvor vi rockede kbh til smør med vores deephouse lir. Men de accorder der starter og holder det her track……… intet vil nogensinde overgå den følelse jeg fik og stadig får når jeg hører det. 

11 : Jori Hulkkonen – Let me love u (WTF ??? nu er fucking Finland også med i gamet ?? Jori laver nogle tracks der er på niveau med de bedste af de bedste . og det her er klart hans moment. Spillede det her non-stop i 4-5 år i træk. Wow en motherfucker til at lave house !!!

12 : Akufen . Skidoos (Jeg ku fortsætte forevigt med at spille og fortælle – men lad mig slutte med et track der var med til at starte den nye tid. Nærmest som Kraftwerk startede elektronisk musik, startede Akufen den nye vovede og “kloge” techno tid.  

1 på lager

RoD Anmeldelser Facebook rating