Tak for din nominering. Du kan kun nominere en gang.


  

Det ligger lidt i titlen på kategorierne, men Årets Artist er den artist du syntes har udmærket sig bedst i år og for dig dermed er årets artist.

  Årets Club Act er den artist, eller det act, du har oplevet eller set på klubber landet over, som har udmærket sig bedst.

  
Årets Club Booking er den booking på landets klubber du finder mest interessant. Om du synes det er størrelsen på artisten, “a trip down memory lane” eller bookingen du ikke havde forventet er op til dig.

  Årets DJ er den DJ du syntes fortjener at blive nomimeret for sin ekstraordinære indsats og for at have været toneangivende i 2022.

  Årets Hit er det track, fra en dansk artist, som du har spillet mest og som har fungeret bedst for dig i 2022. Årets Hit skal være fra en dansk artist (men ikke nødvendigvis dansksproget).

  Årets Event er det event/festival du enten har oplevet eller udefra vurderer som det største, bedste eller mest gennemførte event i 2022.

  Årets PR er den natklub/event/festival som har haft den mest gennemførte markedsføring eller lavet den fedeste PR kampagne i 2022.

  Årets Producer er den producer du syntes har lavet flest bangers, lavet den bedste, mest nyskabende eller mest trendsættende produktion i 2022 og dermed udmærker sig som den producer vi husker fra 2022.

  
Årets Provider er den provider/leverandør du syntes har provided bedst i 2022. Om det er en ekstraordinær levering af et kabel eller en afspiller i en nødsituation eller den mest imponerende opsætning til en af landets festivaller er op til dig.

  Årets Venue er det Venue du mener har været det bedste og/eller mest iøjnefaldende venue og derfor fortjener denne pris.

  Tak for dine nomineringer!